Nopea toimitus!

Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!📦

Ristipellontie 23, Konala 🏠

Yrityksille

Euroopan ensimmäinen 5.11 Tactical Lippulaivamyymälä on avattu Helsinkiin, osoitteeseen Ristipellontie 23. Myymälä on avoinna arkisin 10-18. Verkkokauppa löytyy osoitteesta www.511tactical.fi

 

5.11 Tacticalin virallinen edustaja Suomessa on ME Group Camp Solutions Oy Ltd.

ME Group Camp Solutions Oy Ltd yhtiö kuuluu Wiklöf Holding -konserniin.

 

LASKUTUS

Yritykset ja muut yhteisöasiakkaat voivat tilata verkkokauppamme tuotteita tai tehdä ostokset myymälässämme. Meiltä löytyy perinteisten maksutapojen lisäksi mahdollisuus verkkolaskutukseen. Laskun maksuehto on 14 päivää netto. 

Yritystilin avaaminen tapahtuu hakemuksella, joka lähetetään osoitteeseen info@511tactical.fi. Otsikoi viestisi YRITYKSEN NIMI / YRITYSTILIN AVAAMINEN ja liitä viestiisi seuraavat tiedot:

 • Yrityksen nimi ja yhteystiedot
 • Y-tunnus
 • Laskutustiedot
  • OVT-tunnus
  • Operaattori/operaattorin välittäjätunnus
  • Mikäli haluatte vastaanottaa laskut paperisena tai sähköpostiin, ilmoitattehan tästä hakemuksen yhteydessä
   • Paperilaskulisä 4,90 €

  Hakemuksen hyväksyttyämme saatte käyttöönne asiakasnumeron, jota tulee käyttää ostoksia tehdessä niin myymälässä kuin verkossa. 

  Ongelmatilanteissa tai muissa laskutukseen liittyvissä asioissa voitte lähettää sähköpostia osoitteeseen jemina.pekkala@511tactical.fi. 

   

  TARJOUSPYYNNÖT

  Tarjouspyynnöt sekä muut kyselyt voi lähettää osoitteeseen info@511tactical.fi. Sivuillamme näkyy merkittävä osa koko 5.11 -katalogin tuotteista. Laajennamme mallistoa koko ajan ja saamme tilattua kaikkia EU-alueella hyväksyttyjä brändin tuotteita tarvittaessa.

    

  RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

  Isommissa tilauserissä on mahdollista tehdä olemassa oleviin 5.11 vaatteisiin tai varusteisiin muutoksia.

  Pienemmissä tilauserissä on ilman mallinmuutoksia mahdollista teetättää esimerkiksi brodeerauksia tai pieniä ompelutöitä, kuten ylimääräisen tarrapinnan kiinnittämisen. Teetätämme myös painatuksia paikallisen yhteistyökumppanimme kanssa. 

  Ota yhteyttä ja selvitämme yhdessä mahdollisuudet sekä toteutuksen.

   

  LASKUTUSTIEDOT

  ME Group Camp Solutions Oy Ltd
  Ristipellontie 23
  00390 Helsinki
  Y-tunnus 1108408-6