Nopea toimitus!

Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!📦

Ristipellontie 23, Konala 🏠

FAQ

Alla usein kysytyt kysymykset.

Voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla info@511tactical.fi tai soittaa meille numeroon +358 44 970 9699.

 

Kuinka pitkä on toimitusaika tilaukselleni?

Tilaukset käsitellään ja lähetetään pääsääntöisesti 48 tunnin kuluessa arkipäivisin. Viikonloppujen jälkeen tilausten käsittelyssä voi olla viivästyksiä. Toimitusaika tällöin 2-4 työpäivää. 

Tilauksen tekemisen jälkeen saat sähköpostitse tilausvahvistuksen ja kun tuotteesi on kerätty, saat toimitusilmoituksen sähköpostise. Kun tilauksesi on perillä saat logistiikkakumppaniltamme vielä erillisen ilmoituksen paketin perille saapumisesta.

 

Onko teillä myymälää?

Kyllä. Euroopan ensimmäinen 5.11 Tactical lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingissä osoitteessa Ristipellontie 23. Myymälämme on avoinna arkisin 10-18. Tervetuloa!

 

Tuleeko myymälä olemaan auki myös viikonloppuna? 

Emme tällä hetkellä ole viikonloppuisin auki. Kannattaa ottaa seurantaan Instagramimme 511finland sekä Facebookimme 5.11 Tactical Finland, jotta pysyt mahdollisista muutoksista ajan hermolla!

 

Voiko verkkokaupasta tehdyn tilauksen noutaa myymälästä?

Kyllä. Toimitustapavalikosta löytyy vaihtoehto noudolle. Saat erillisen viestin puhelimeen tai sähköpostiisi, kun tilauksesi on kerätty ja valmis noutoa varten. 

 

Voiko verkkokaupasta ostetun tuotteen vaihtaa/palauttaa myymälässä?

Tottahan toki se onnistuu. Verkkokaupassa maksettujen tuotteiden hyvitys maksetaan automaattisesti tilille/kortille, josta maksusuoritus tehtiin. 

 

Haluan tilata 5.11 Tactical tuotteen, jota ei löydy teidän verkkokaupasta, mutta löytyy muiden maiden 5.11 Tactical sivuilta. Mitä teen?

Tämä skenaario on mahdollinen ja otamme vastaan kaikki tuote-ehdotukset, jotka saamme. Suosittelemme lähettämään meille sähköpostia sinua kiinnostavista tuotteista, ja selvitämme mitä voimme asialle tehdä. Euroopan ja Yhdysvaltojen tuotekategorioissa ja varastoissa on paikallisia eroja, joten kaikkia tuotteita ei välttämättä saa tilattua Suomeen.

 

Katsoin nettisivuilta tuotteen saatavuutta ja se näyttää, että tuote on tällä hetkellä loppu. Onko tätä saatavilla myymälässä?

Verkkokauppamme ja myymälämme saatavuus on sama. Varastovirheet ovat aina mahdollisia, mutta se mikä on tilattavissa verkossa on myös saatavilla myymälässä ja päinvastoin. 

 

Haluamani tuote tai tietty ominaisuus näyttää loppuunmyytyä. Onko tätä mahdollista tilata? 

Pyrimme täydentämään loppuunmyytyjä tuotteita sekä ominaisuuksia aktiivisesti ja piilotamme verkkokaupastamme tuotteet, joita ei ole enää saatavilla. Voit tilata loppuunmyydyn ominaisuuden kohdalta itsellesi automaattisen saapumisilmoituksen - saat siis ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saatavilla. Tilaamme varastotäydennykset Ruotsista ja riippuen saatavuudesta toimituksessa saattaa kestää 2 vk - 6 kk. Mikäli tarpeesi on kiireellinen tai haluat tilata tuotteita tietyn määrän, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme info@511tactical.fi.