Nopea toimitus!

Ilmainen toimitus yli 75€ tilauksiin!📦

Ristipellontie 23, Konala 🏠


Vuodesta 2017 lähtien tämä Rush12® on ollut luotettava matkakumppani, ja se jatkaa edelleen vahvana. Se on kulkenut ympäri Iso-Britanniaa, Keniaa, Kyprosta, Puolaa, Viroa, Gibraltaria, Irakia, Amerikkaa ja Jordaniaa. Se on myös todellinen moniosaaja, selviytyen kaikista haasteista vuorikiipeilystä mobiiliksi valokuvankäsittelytoimistoksi.

"Sen suurin seikkailu on varmasti ollut National Three Peaks Challenge; 24-tuntinen haaste, jossa kiivetään kaikki korkeimmat huiput Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa."
- Adam W.

Nämä A.T.A.C. ARID BOOTS® -kengät ovat täydelliset kuumiin ilmastoihin ja kuivuvat nopeasti kastuessaan. Ne ovat testattu toimiviksi monilla tehtävillä ympäri maailmaa sen jälkeen kun ne ostettiin vuonna 2019. Ne ovat vaeltaneet laajalti Jordaniassa, Puolassa, Keniassa ja Gibraltarin alueella.

"Heidän suurin seikkailunsa oli viettää neljä viikkoa putkeen Afrikan savannilla." - Ali C.

Tämä RUSH® MOAB™ 10 SLING -Reppu on ollut käytössä yli 10 vuoden ajan ja on suorittanut monia tehtäviä. Tällä hetkellä se pitää sisällään tarvikkeita hänen kaivosalan työhönsä: päivittäiset tarpeet, johtoleikkurit, lukkoruuvit, suojavarusteet ja otsavalaisimet.
"Armeijan reservissä ollessani, muutin sen taistelulääketieteelliseksi laukkupakkaukseksi harjoituksissa kuljettamista varten. Retkillä se kantoi ruokaa, vettä, ensiapupakkausta, suunnistusvarusteita, kirvestä, sadeviittaa ja hätävarusteita. Metsästysmatkoilla se oli täynnä patruunoita, ensiapupakkausta, juomarakkoa ja muutamia työkaluja. Lomilla yhdistin sen RUSH® 72-reppuun, mikä antoi minulle enemmän kuin tarpeeksi tilaa elämiseen muutaman kuukauden ajan."
- Martin A.

KIRJOITA OMA 5.11 TARINASI

LUE MITEN 5.11 BRÄNDI SAI ALKUNSA!